Sjöhemmets Kamomill Go For It
"Bea"


Född: 2008-04-25
Bästa merit: status okänd.

    Lilla Kamomill var en underbar liten tikvalp som utmärkte sig i kullen - grov, rätta proportioner och framåt, Jag hade en annan valp som också var fin och det var Kittisaga men Kamomill var bättre. Jag hade planer att spara båda ett tag för att se hur de utvecklades men då ringde det en mycket trevlig kvinna från Ljung utanför Borås som sa att hon var Barnmorska - Jag är också Barnmorska så redan där kände jag en kollegial samhörighet. Att hon var Ringsekreterare och älskade att ställa ut gjorde ju inte det hela sämre så jag bestämde mig för att placera det bästa jag hade hos henne med bibehållen avelsrätt.

    Tiden gick och jag fick mail och meddelande om att det bara var bra med lilla "Bea", hon blev utställd ett par gånger på inoff.utställningar och vi kom överens om att träffas på lite större utställningar men när jag kom dit hade hon inte ens anmält och när jag ringde och frågade så hade hon alltid en bra förklaring som rörde vid mitt hjärta. Det var samma visa 4-5 gånger. Jag tyckte synd om henne och lät det bero.

    När Bea var 1½år så var det dags för höftledsröntgen. Jag ringde då till kvinnan på det telefonnummer hon gett mig - ingen abonnent. Jag tog reda på ett annat nummer och ringde. När jag presenterade mig lade hon på luren och svarade inte när jag ringde igen. Då förstod jag att det inte stod rätt till. Då telefonsvararen gick igång hörde jag att det var kvinnan ifråga och jag pratade då in ett meddelande som hon förstås inte svarade på.

    Jag lyckades till slut få kontakt med kvinnan via Facebook men hon har konstant vägrat att tala om vad som hänt Bea eller vart hon har placerat eller sålt henne. Jag har vädjat och vädjat. Hon har diciplinärende på sig i SKK. Hon är dömd för vanvård av djur, länsstyrelsen ville hon skulle få totalt djurförbud men länsrätten begränsade det till djurförbud på häst. Jag har läst domen som är offentlig handling. Hon har stora summor i skulder som ligger för indrivning hos Kronofogden. Jag har tagit reda på så mycket om henne att jag skulle kunna fylla flera A4-blad men eftersom det är hörsägen, vill jag inte offentliggöra det.

    Kvinnan står fortfarande som ägare till Bea men enligt säkra källor så har hon inte hunden kvar. Faktum är att hon undanhåller mig avelsrätten och rätten till en valpkull.
Här kommer Efterslysning på Bea. HJäLP mig hitta henne!!!!! Hon kan finnas var som helst.

 

Efterlysning:

SKK REG: S40393/2008
CHIP: 752098100401273
Ras: Polski Owczarek Nizinny (PON)
Namn: Sjöhemmets Kamomill Go For It, ”Bea”.
Storlek/Färg: ca 45 cm hög med stubbsvans.
Svart och vit, men det svarta kan ha gått över i graring;tt.
Långhårig, men kan vara nerklippt.

Har Du upplysningar var hunden finns?
Kontakta uppfödaren:
Annette Sjöhemmets Kennel 0370-653020
sjohemmet at swipnet.se


HITTELÖN!


så här kan "Bea" se ut idag.